Modalități de livrare

Termenul de livrare

Termenul de livrare diferă în funcție de produsele comandate si de dispononibilitatea curierului.
De obicei un produs mic și ușor se livrează rapid deoarece putem să îl trimitem cu un curier consacrat pentru livrări rapide.
Dacă comanda dvs. conține mai multe bucăți dintr-un produs sau mai multe produse, termenul de livrare crește din cauza următorilor factori: pregătirea mărfii.
Cu cât comanda dvs. conține mai multe produse cu atat termenul de pregătire se mărește

Livrarea mărfii

În funcție de greutatea și volumetria coletelor este desemnat cu curier care transportă acest tip de marfă.
Curierii de renume sau pe cei care îi cunoașteți că livrează rapid nu pot livra o comandă mare și grea, există o limită pe care ei o pot manipula.
Din păcate nu putem să alegem un curier rapid pentru comanda dvs. dacă aceasta devine una mare.
Din pacate acești curieri nu sunt cunoscuți pentru un termen de livrare mic din cauza specificului de marfă cu care aceștia lucrează.
În unele cazuri vom colabora cu diferiți transportatori pentru a beneficia de un termen de livrare mai mic dar cu aceștia nu vă putem trimite marfa cu ramburs deoarece un transportator de marfă nu se ocupă și cu încasarea acesteia, în acest caz este necesară plata integrală înainte de livrare.

 

Livrarile la EasyBox

In cazul livrarilor la EasyBox, produsele comandate trebuie sa se incadreze in limitele de greutate si volum ale EasyBox urilor. Daca un produs nu incape volumetric sau depaseste greutate admisa sau nu intruneste conditiile de eligibilitate, de exemplu, nu se pot furniza in EasyBox, produse care au compusi chimici, de exemplu, vopsea, nu se vor livra la EasyBox.
Poți deschide ușa locker-ului cu ajutorul codului QR/PIN primit pe email sau SMS. Ai un număr limitat de ore la dispoziție pentru ridicarea comenzii. Plata se poate face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor.

Ce este easybox

EasyBox este o noua optiune de livrare pentru comenzile tale. Atunci cand plasezi o comanda, poți să alegi livrarea prin curier, la adresa selectată de tine sau ridicarea de la un punct de livrare.
Produsele dorite sunt livrate într-un locker securizat, disponibil non-stop în mai multe puncte de ridicare din Romania.
Serviciul EasyBox este marcat în pagina produselor eligibile.

Condiții de livrare la easybox

Plata se face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor. Cardurile contactless sunt, de asemenea, acceptate la easybox. Unele easybox-uri nu permit plata cu cardul la livrare, iar, pentru acestea, în cos va fi disponibilă doar plata cu cardul online;

În cazul comenzilor plătite cu card bancar la easybox, se aplică o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 2,5 lei. Dacă plata a fost făcută online, la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplică.
În situația în care, în momentul livrării, easyboxul selectat este plin, coletul va fi redirecționat către un alt easybox din apropiere. Acest lucru se întamplă în cazul în care, după încercări repetate de încărcare a coletului, niciun sertar nu va fi disponibil. Easyboxul catre care se va redirecționa coletul se află in proximitatea punctului de livrare selectat. Te vom informa atât înainte, cât și după redirecționarea coletului.

Cât timp ai la dispoziție pentru a ridica produsele din Easybox

Când comanda ta ajunge la easyboxul selectat, vei primi un cod QR prin e-mail și un cod PIN prin SMS. În funcție de ziua în care comanda ta ajunge la easybox, vei avea un anumit număr de ore la dispoziție pentru a o ridica:
Pentru comenzile livrate în zilele de duminică până joi, vei putea ridica produsele în maximum 36 de ore;
Pentru comenzile livrate vineri, vei putea ridica produsele în maximum 72 de ore;
Pentru comenzile livrate sâmbătă, vei putea ridica produsele în maximum 48 de ore;

Daca nu ai ridicat comanda din EasyBox

Daca nu poți ridica în termen comanda, aceasta se va întoarce în depozit. În cazul în care ai achitat-o, îți vom restitui automat banii în contul din care ai efectuat plata.
La finalul termenului de ridicare, este posibil ca prețul să sufere modificări, iar produsele să nu mai fie disponibile.
Dacă încă îți dorești produsele, va fi necesar să faci o nouă comandă.

 

Costul livrării

Încercăm să oferim diferite modalități de transport pentru a avea un cost redus.
Pentru o livrare prin curier, indiferent de localitate și dacă valoarea comenzii este sub 150 lei costul livrării este de 19.99 Lei.

LIVRAREA GRATUITĂ se aplică la comenzi cu valoarea mai mare de 150 lei, indiferent de localitate, in limita greutatii acceptate de catre curier, 30kg și de volumetria produselor cu aplicarea condițiilor de mai jos unde este cazul.
Dacă clientul solicită alte tipuri de livrare și este posibilă alegerea unei modalități de livrare diferite față de cea aleasă de sistemul nostru putem solicita un cost suplimentar.

Dacă produsele se pot transporta doar în anumite cadre metalice, cuști sau paleți diferiți de cei standard există posibilitatea de a solicita un cost suplimentar.
Unele comenzi ce se livrează în diferite ambalaje de protecție a mărfii necesită plata unei garanții a ambalajului. După livrare, vom recupera ambalajul mărfii de la dvs. și vom returna contravaloarea garanției achitate integral.
Prin serviciul de curierat există posibilitatea de a plăti ramburs comenzi cu valoarea de până în 5.000 lei. Comenzile cu o valoare mai mare trebuie achitate integral sau necesită plata unui avans care să scadă valoarea rambursului sub pragul de 5.000 lei.

Orice cost suplimentar de livrare se va comunica telefonic sau prin email. Nu se adaugă în mod automat niciodată un cost suplimentar de livrare sau manipulare până acesta nu este discutat și acceptat de către client.

For the customers outside Romania the delivery cost will be different.
Do not place the order until we tell you if we can deliver the products and the cost of the shipping!

 

Cu drag,

Echipa produse-bune.ro
Telefon: 0738 44 00 88  Email: contact@produse-bune.ro